Повернення до списку

БК «Горизонти» укомплектували перший сервісний цех на Західній Україні

09.09.2019

ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» укомплектувало свій сервісний цех, виробничо-технологічною базою для обслуговування та ремонту телесистем і гвинтових вибійних двигунів(ГВД). А також була придбана лабораторія для сервісного обслуговування телесистеми на об’єкті замовника.

Нагадаємо, що сервісний цех з ремонту та обслуговування бурового обладнання компанії «Горизонти» - перший і єдиний на Західній Україні.

Крім того «Бурова компанія «Горизонти» створила відділ похило-скерованого буріння та надає повний спектр робіт з буріння та відновлення свердловин. Компанія володіє сучасним обладнанням та інструментом для буріння похило-скерованих свердловин в секціях діаметром від 311,1 мм до 120,7 мм.

До складу відділу входить висококваліфікований персонал з досвідом роботи в провідних міжнародних компаніях.

Відповідно до повідомлення компанії, в арсенал технологічного цеху входить наступне обладнання:

  • Обладнання для похило-скерованого буріння:

1. Телеметрична система DrillTek – канадського виробництва, з наявними типорозмірами немагнітних обважнених бурильних труб (НОБТ) та коротких НОБТ: 3 ½ (88,9 мм); 4 ¾ (120,7 мм); 6 ¾ (171,5 мм); 8 (203 мм).

2. Гвинтові вибійні двигуни DYNOMAX – з маслонаповненою шпиндельною секцією наступних типорозмірів:

• 3 ¾ (95 мм) з конфігурацією 7/8, 2.3;

• 5 “ (127 мм) з конфігурацією 7/8, 3.8 з твердою резиною;

• 6 ¾” (171,5 мм) з конфігурацією 7/8, 5.0 з твердою резиною;

3. Гвинтові вибійні двигуни DYNOMAX – з відкритою шпиндельною секцією наступних типорозмірів: 8"(203 мм) з конфігурацією 6/7, 5.0

4. Ліцензійне програмне забезпечення – KellyDown™ для проектування профілю свердловини та гідравлічного розрахунку.

5. Немагнітні КЛС розміром 5 7/8” (149,2 мм) та 8 ¼ “ (209,5 мм).

  • Обладнання для промірювання траєкторії стовбуру свердловини:
  1. Гіроскопічний інклінометр Gyrotracer HTHP зовнішнім діаметром 50 мм з максимальною робочою температурою 205 °С та максимальним робочим тиском 1500 атм (можливість орієнтування віпстоків і надання сервісу вирізання «вікон» в обсадних колонах);
  2. Автономна лебідка(Slickline unit) вибухозахищеного виконання з довжиною дроту 7500 м;
  3. Лубрикатор з механічним превентором робочим тиском до 35 МПа;
  4. Вантажний автомобіль MAN підвищеної прохідності з маніпулятором для доставки обладнання та встановлення лубрикатора на фонтанній арматурі;
  5. Циркуляційний перевыдник для спуску інклінометра в свердловину з зенітним кутом більше 60 градусів; Укомплектована виробничо-технологічна база для обслуговування та ремонту телесистем та ГВД. Придбана польова лабораторія для сервісного обслуговування телесистеми на об’єкті замовника.